Produkter Tjenester Meny
VB lyst bad med grønne planter

Bad og våtrom i nybygg

I Forus Rør har vi egen nybyggavdeling som planlegger, og bygger våtrom og bad. Årlig gjennomfører vi omkring 450 jobber i alle typer boenheter. Vi jobber ofte på oppdrag for store byggherrer, selv om privatkunder utgjør hovedtyngden av våre oppdragsgivere. Som erfaren og lokal aktør, legger vi stor vekt på personlig service.

Mye å tenke på ved bygging av nytt bad

Det er mye man skal tenke gjennom og ta stilling til når man skal bygge nytt bad eller våtrom. Man skal velge produkter og møbler – badet skal helst være stilfullt og praktisk. Ikke minst er det viktig at arbeidet blir utført i henhold til gjeldende krav. Våre baderomseksperter hjelper deg gjennom hele prosessen steg for steg – helt fra planleggingsstadiet til du kan ta i bruk det nye badet ditt.  

Valg av oppvarming til baderom

Dette valget bør heller ikke overlates til tilfeldighetene. Vi er spesialister på feltet, og kan hjelpe deg med å finne den optimale løsningen for akkurat ditt hjem. Riktige oppvarmingsvalg tar hensyn til både lommebok og miljø.  

Gjennom 30 år har vi opparbeidet oss lang og bred kunnskap når det gjelder varmepumper, fjernvarme og vannbårne varmesystemer. Ingen av våre leverandører er derfor tilfeldig valgt. Vi har håndplukkede samarbeidspartnere og bruker kun produkter som karakteriseres av soliditet, kvalitet og gode garantier.