Produkter Tjenester Meny
Smilende dame med håndkle på hodet og kaffekoppen i hånda

Boligmappa - boligens servicehefte på nett

Boligmappa er boligens servicehefte på nett, og her finner du informasjon og dokumentasjon om din bolig. Mappen følger den som eier boligen.

Når vi utfører en jobb for deg, vil det bli registrert i din boligmappe. På den måten får du god oversikt, og ikke minst dokumentasjon på at arbeidet er utført av fagfolk. Du får all dokumentasjon samlet på et sted, og trenger ikke bruke tid på å lete etter kvitteringer. Dette vil være en stor fordel den dagen du skal selge. På boligmappa.no kan du:

  • Se offentlig informasjon om boligen din
  • Se dokumentasjon fra håndverkere (som er tilknyttet boligmappa)
  • Laste opp egne bilder og notater

Visste du forresten at du ifølge både Forskrift for elektriske lavspennsanlegg (FEL) og Byggteknisk forskrift (Tek10), har en plikt som boligeier til å oppbevare dokumentasjon på boligen din? Den skal du også kunne vise frem ved tilsyn, og ikke minst, overlevere til neste eier.

Boligmappa.no er Norges største nettsted for verdiøkende boligdokumentasjon og er et resultat av et felles bransjeløft for å sikre boligeier tilgang til viktig boligdokumentasjon. Når du velger en bedrift som kan levere dokumentasjon til Boligmappa, kan du være trygg på at bedriften har sine kvalifikasjoner i orden. Kun kvalifiserte håndverkerbedrifter er med i Boligmappa.

Bak boligmappa står blant annet Nelfo, Rørentreprenørene Norge, Elektroforeningen og Ambita AS. Ambita AS er for øvrig heleid av Nærings – og fiskeridepartementet.

Du finner mer informasjon på boligmapppa.no